Зібрані вручну, зерна колумбійської арабіки у всьому світі славляться збалансованим оксамитовим смаком, тонким ароматом і гарною кислотністю. Масова частка кофеїну в «Колумбія без кофеїну» становить не більше 0,3% в перерахунку на суху речовину. Кофеїн витягують з зеленої кави сучасним способом з використанням природних агентів: кришталево чистої води з гірських джерел і ацетату етилу (EA). «Колумбія без кофеїну» — це продукт вищої якості, безпечний для здоров'я, що зберіг усю повноту смакових і ароматичних якостей натуральної кави.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Зерновий |
Ароматизатор | Ні |
Виробник | Caffe Cagliari |
Тип упаковки | Пакет |
Ступінь обжарювання | Середня |
Вид кави | Арабіка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 480 грн/кг